default_mobilelogo

ASSORTIMENT

Boeken, tijdschriften, eBooks en Bliyoo

Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken en tijdschriften, zowel in de winkel als op bruna.nl. De bestsellers vind je in de boeken top 10. Ook je favoriete eBook koop je via bruna.nl. Of neem een Bliyoo abonnement! Hiermee lees je onbeperkt boeken en tijdschriften op je e-reader, tablet of smartphone.

Lezen, rekenen, schrijven, knutselen, spelen: Je groeit met Bruna

Of je kind nu net naar school gaat, of al bijna aan de brugklas toe is: bij Bruna hebben we alles in huis voor meer superkracht. Want lezen, schrijven, knutselen, rekenen en spelen zijn echt wel superkrachten. Bij ons vind je het beste assortiment, van AVI lezen en Loco boeken tot Bruna knutselartikelen en speelgoed. Je groeit met Bruna!

Geef een cadeaukaart of cadeaubon cadeau

Voor boekenwurmen koop je een Bruna cadeaukaart of Boekenbon, allebei zowel in Bruna winkels als op bruna.nl te besteden. Maar ook voor andere hobby’s zijn er genoeg cadeaukaarten verkrijgbaar in de winkel. Is iemand dol op tijdschriften? Geef dan eens een BladCadeau.

Kantoorartikelen en Bruna Zakelijk

Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier in de winkel en online. Veel producten zijn verkrijgbaar in het Bruna-huismerk, waarbij we een perfecte prijs-kwaliteitverhouding nastreven. Ondernemers gaan naar Bruna Zakelijk voor 16.000 scherp geprijsde kantoorartikelen. Neem een kijkje op BrunaZ.nl, of vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bruna cartridges en toners

Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. De Bruna-cartridges worden geproduceerd van recyclede, originele cartridges. Naast ons huismerk zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark cartridges verkrijgbaar. Via de Bruna support site kun je zien welke Bruna huismerk cartridge als alternatief kan worden aangeschaft voor het origineel.

Serviceartikelen

Veel Bruna winkels zijn voorzien van een PostNL servicepunt. Verzend je pakketje of laat je auto overschrijven. Ook voor Staatsloten, Lotto, Krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels ga je naar je Bruna winkel!

logo bruna

Wilhelminaplein 126
5121 ES Rijen
telefoon 50x50 0161-223964
01 mail 50x50 

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.