default_mobilelogo

EINDELIJK KAN HET WEER

voorjaarsmarkt zondag 3 april

Kerstboom 2021

De handen in één geslagen om het dit jaar toch weer gezellig te maken op het Wilhelmina plein in Rijen.

Dank je wel Wendy, Ewoud en Dennis het ziet er weer fantastisch uit.

 
feestverlichting 2021
Even uitleg over de situatie omtrent feestverlichting in Rijen, door onderbezetting van het bestuur en het ontbreken van financiële capaciteit en vrijwilligers zo ook bij de gemeente, hangt de verlichting deze maand later in ons dorp.
Gelukkig is de scouting bereid om op de 27e de verlichting op te hangen.
Ook zij waren niet bij machte om eerder deze werkzaamheden uit te voeren.
Helaas betreuren wij de situatie.
 
Mvgr : Winkelen in Rijen, Kiske Hapers, Ewoud de Klerk.
 

oliebollenkraam 2021

Goedemorgen: gelukkig is Dennis er weer met zijn heerlijke oliebollen.

Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 1030 uur tot 1730 uur kunt u genieten van de lekkerste oliebollen enz.

Haeder Winkelen in Rijen 2020 compressed

Winkeliersvereniging Rijen onderleiding van Ewoud De Klerk, zorgt toch nog voor een gezellig en sfeervol Wilhelminaplein.
Het was een hele uitdaging om zo'n enorme kerstboom op het plein te krijgen maar het resultaat mag er zijn .
Met dank aan: 

   Ewoud de Klerk, De Klerk mode Rijen 
   Alaert Scheenstra
   Dennis van de oliebollenkraam 
   Schoenmakers planten Heukelom
   Weijtmans boomrooierij Udenhout
   Willem Oomen Molenschot

Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest
Wij wensen u allen liefdevolle feestdagen en een gezond 2021.
 

Dikke kerstknuffels van

Ewoud en Corry De Klerk.

 

decemberactie 2019Dag Rianne en Jos,

Onderstaand even mijn reactie, die misschien gebruikt kan worden in het stukje voor de website.

Dianne Huijskens: Ik kan gewoon niet geloven dat uit die 149.000 ingevulde kaartjes mijn naam als winnaar uit de bus kwam. Ik ben echt superblij met deze geweldige prijs: zo’n leuke fiets, helemaal mijn stijl! En dan ook nog elektrisch! Zo’n exemplaar staat al lang op mijn verlanglijstje. Voortaan laat ik de auto staan als ik naar afspraken in omliggende gemeentes moet en ga ik lekker op mijn mooie nieuwe fiets. Super bedankt Winkeliersvereniging Rijen en in het bijzonder natuurlijk fietshandelaar Jos en Rianne Kimenai.

Nogmaals super bedankt!

Hartelijke groet,

Dianne

 

VIER DAGEN SCHAATSPLEZIER OP HET WILHELMINAPLEIN.

VIER DAGEN SCHAATSPLEZIER OP HET WILHELMINAPLEIN.

21-22-23-24 DECEMBER

schaatsen 2019Vier dagen schaatsplezier op het Wilhelminaplein.

Wat is er mooier dan lekker schaatsen met koek en zopie! Dit is weer mogelijk in Rijen op die vier laatste dagen voor de kerst. Een mooie schaatsbaan, kerstbomen, feestelijke verlichting, dit alees schittert dan op het Wilhelminaplein voor het Winkelcentrum de Laverije.

Het plein wordt volmaakt met allerlei lekkers van onze welbekende oliebollenkraam, Smaak Lokaal, De Nieuwe Heeren van Rijen en Everythinks Sweet.

Popcorn en suikerspin en kerstartikelen zijn ook te verkrijgen.

Kleintjes kunnen geschminkt worden en ook zal muziek van de harmonie en zang niet ontbreken op deze Winterse vier dagen.

U komt toch ook schaatsen met de kinderen (t/m 15 jaar) of gewoon lekker genieten van de aangeboden versnaperingen en gezellige uitstraling.

 

 

decemberactie 2019 kaartje december 2019

De actie is geldig van 16 november t/m 31 december 2019

Bij iedere besteding van € 15,- ontvangt u een voucher.

Met deze voucherdingt u mee naar mooie prijzen o.a. de hoofdprijs: Elektrische fiets vanRijwielhandel De Polder, ‘Kleine beurt voor auto’van Autohuis Rijen. Boodschappentassen van Jumbo en AH en kadobonnen van deelnemende winkels. Tonnen voor inleveren vouchers staan in de Laverije. (bij de roltrap)

 

 

zomeractie 2019Bij iedere besteding van €15,- ontvangt u een voucher.

Met deze voucher dingt u mee naar mooie prijzen o.a. de Hoofdprijs, boodschappentassen van Jumbo of Albert Heijn en diverse cadeaubonnen van de deelnemede winkeliers.

De actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2019

Op dinsdag 10 september vind de prijsuitreiking plaats bij de Heeren van Rijen.

 

 

 

 

 logo wvr gr

 

 

 

 

In een gezellige ambiance onder het genot van een kopje koffie, bij "Smaak Lokaal", was het gisteravond zover. De trekking van de decemberactie. Vijftig winnaars met hun partner waren uitgenodigd om te horen wat zij hadden gewonnen. De trekking werd verricht door het team van Primera en C. de Klerk Mode. Met lachende gezichten kwamen de eerste winnaars hun prijzen op halen en tot het laatste was het spannend wie de hoofdprijs een fietsbon van €500 zou winnen.

Hier boven een foto van een gelukkige winnares. Alle sponsors heel erg bedankt voor de medewerking en hopelijk tot een volgende keer.

 

  

Wat een feest voor de kinderen, 3 dagen schaatsen op een mooi aangelegde baan op het Wilhelminaplein met er omheen diverse kraampjes en terrassen en zelfs een heuse foodtruck en bar tent zodat ook de ouders vermaak hadden terwijl de kinderen los konden gaan op de baan.

Na lange voorbereiding door kartrekker Ewoud de Klerk, was het dan toch zover, 22-23-24 december lag er op het plein een heuse schaatsbaan, natuurlijk niet van echt ijs, maar door de firma Zomerschaatsen geleverde kunststof schaatsbaan van 150m2 met alle toeters en bellen, gratis te gebruiken door de kinderen uit de omgeving, gelukkig werden andere ondernemers aangestoken met het schaatsvirus en kwamen de ideeën los, De Heeren van Rijen was net overgenomen en de nieuwe eigenaren waren gelijk enthousiast, een bar tent was geboren, ook Everything Sweet (Foodtruck) en Smaak totaal, droegen hun steentje bij om het plein er nog mooier en aantrekkelijker uit te laten zien.

De firma Pennen Party World leverde de verlichting en tenten en verdere aankleding, en andere ondernemers droegen hun steentje bij in de vorm van sponsoring, spontane aanmeldingen van enthousiaste Rijenaren, die hun waren wilde verkopen Menno van Loon planten en bomen, of Babs Levens voor het schminken van de gezichten van kinderen, en de Harmonie Rijen, voor de muzikale omlijsting, 0161Events Jolanda Nifterik, droeg bij in de gezelligheid met het verstrekken van popcorn, en natuurlijk Dennis de oliebollen man samen met z’n vrouw die Suikerspin en zijn bekroonde bollen aan de man bracht.

Samen kunnen we dus best veel bereiken zo zie je maar, op naar volgend jaar waar we er een extra dag aan kunnen koppelen!!!

Iedereen bedankt voor de geweldige samenwerking en op naar het volgende evenement om Rijen weer stevig op de kaart te zetten als een dorp waar altijd wat te doen is voor jong en oud.

Tot ziens in het Bruisende Rijen.

 

 

Drie dagen schaatsplezier, in december op het Wilhelminaplein.

Natuurlijk is koek en sopie aanwezig.

 Schaatsbaan Rijen

 

 

3346919 JPEG

Bij iedere besteding van €15.00 ontvangt u een voucher.

Met deze voucher dingt u mee naar mooie prijzen o.a. de Hoofdprijs, een boodschappenkar van Jumbo of Albert Heijn en diverse cadeaubonnen van de deelnemende winkeliers.

Op 9 september vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de Pasar Malam in Rijen.

De actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2018

 

 

Wij, Everything Sweet, doen mee aan de koffie top 100 en zijn door naar de tweede ronde, we dingen mee naar de publieksprijs en kunnen alle stemmen gebruiken. Wil je op ons stemmen? 

WEBSITE
( Noord-Brabant/Rijen/Everyfthing Sweet )

KOFFIE TOP 100

Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Hallo Gilze & Rijen

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.