default_mobilelogo

Nr1FietsShop dé winkel voor de Fietser

Nr1FietsShop biedt een zeer ruim assortiment aan tegen een scherpe prijs. In de Nr1FietsShop vindt u veel fietsaccessoires, fietsonderdelen, fietselektronica, fietskleding en producten voor fietsonderhoud. Ook bieden wij meer dan 30 topmerken aan zoals: Shimano, Basil, Axa, Abus, Mio, Willex en Fastrider. Dus of u nu een fietstas, fietsbel, zadel, fietsverlichting, of een goed slot zoekt, u zult op Nr1FietsShop.nl ongetwijfeld vinden wat u zoekt.
Kunt u toch niet vinden wat u zoekt of heeft u andere vragen? Onze klantenservice staat u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via de chatfunctie op de website, op het telefoonnummer 0161-769051 of per e-mail , waarna wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.
Bij Nr1FietsShop kunt u uw producten veilig afrekenen met Ideal, PayPal, Creditcard, Mistercash of Sofort banking. Blijkt het product dat u heeft besteld toch niet helemaal te zijn zoals verwacht, dan kunt u het product binnen 30 dagen retour sturen.

logo Nr1FietsShop 

Raadhuisplein 33, 5121 JZ Rijen
telefoon 50x50 0161 769 051
01 mail 50x50 

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.