default_mobilelogo
 

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

 

icon kentekenservice 1Kentekenoverschrijving
 
Als je een voertuig koopt, moet je als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs zelf op jouw naam laten overschrijven. Dit kan je bij ons in de winkel doen. Voor het overschrijven van een kentekenbewijs moet je minstens 18 jaar zijn en in Nederland wonen.
 
Voor een kenteken overschrijving heb je de volgende documenten nodig:
- Een Nederlands legitimatiebewijs
- Het tenaamstellingbewijs
- Het overschrijvingsbewijs
 
icon postnl 1
PostNL Pakketpunt

Je kunt je pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het jou uitkomt.
 
icon pasfotoservice 1
Pasfotoservice

In onze winkel kan je professionele pasfoto's laten maken volgens de gestelde richtlijnen.
 
icon ing servicepunt
ING-Servicepunt

Bij ons kan je als ING klant veilig en vertrouwd geld opnemen en storten. Maar ook het uitreiken van documenten zoals pincodes en wachtwoorden gebeurd bij ons.
Het is mogelijk om bij ons tussen de 0 en € 10.000 op te nemen. Wil je meer dan € 1.000 opnemen, dan dien je eerst jezelf te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.
 
logo postnlPrimera Scheenstra
Wilhelminaplein 31, 5121 ES Rijen
 
telefoon 50x50 0161 293 393

 logo primera

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.