default_mobilelogo

Over van Gils

Sinds 1989 is van Gils Rijen al actief in de signingbranche. Een echt familiebedrijf, waar ook echt een familiale sfeer hangt.

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten signing producten. Wij bedrukken o.a. vlaggen, spandoeken en stickers maar wij kunnen ook complete gevelbelettering en drukwerk leveren.Of het nu gaat om kleine of om grote oplages, frezen, graveren, belettering of printing, wij staan voor u klaar.

Al jarenlang helpen wij zowel lokale als nationale klanten om hun naam via signing te verspreiden. Bekijk ons portfolio en zie wat wij allemaal hebben opgeleverd.

Missie en visie

Bij van Gils Rijen bieden wij al uw oplossingen voor signing onder 1 dak. Van drukwerk tot aan complete gevelbelettering, wij kunnen alles voor u vormgeven, bedrukken, leveren en installeren.

Wij leveren kwaliteit, tegen gunstige prijzen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom is het bij ons ook zeer eenvoudig om drukwerk en signproducten te bestellen. via onze websites jedrukwerk.nl en jesignshop.nl kunt u eenvoudig uw producten vormgeven en direct bestellen. Zo eenvoudig is het om drukwerk via van Gils Rijen te bestellen!

logo Van Gils 

Tuinstraat 33, 5121 EG Rijen

telefoon 50x50 0161 227 995

01 mail 50x50 

01 internet 50x50 http://vangilsrijen.nl/

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.