default_mobilelogo
In de omgeving zijn diverse leuke winkels te vinden.
In Rijen is veel te doen en er is een divers en aantrekkelijk winkelaanbod.
Waar je kunt shoppen zonder parkeergeld te betalen.
Wie is er niet dol op lekker eten? Je kiest zelf wat je vandaag eet!

Adventures

Shoppen in Rijen Start Hier

In de omgeving zijn diverse leuke winkels te vinden, waar je kunt shoppen zonder parkeergeld te betalen.

Bestuur

Voorzitter: K. Hapers

01 mail 50x50 

01 mobiel 50x50 06-14287467


Secretaris: E. De Klerk

01 mail 50x50 

01 mobiel 50x50 06-22515970


Bestuurslid: M. de Groot

01 mail 50x50 


Webmaster: P. Habets

01 mail 50x50 


 

Nieuwsblog

Kerstboom 2021

De handen in één geslagen om het dit jaar toch weer gezellig te maken op het Wilhelmina plein in Rijen.

Dank je wel Wendy, Ewoud en Dennis het ziet er weer fantastisch uit.

 

Feestverlichting

feestverlichting 2021
Even uitleg over de situatie omtrent feestverlichting in Rijen, door onderbezetting van het bestuur en het ontbreken van financiële capaciteit en vrijwilligers zo ook bij de gemeente, hangt de verlichting deze maand later in ons dorp.
Gelukkig is de scouting bereid om op de 27e de verlichting op te hangen.
Ook zij waren niet bij machte om eerder deze werkzaamheden uit te voeren.
Helaas betreuren wij de situatie.
 
Mvgr : Winkelen in Rijen, Kiske Hapers, Ewoud de Klerk.
 

PRIVACYVERKLARING

De wet bescherming persoonsgegevens, ook wel AVG of GDPR genaamd is ook actueel voor Winkelen in Rijen.

In dit artikel leest u hoe wij dit geregeld hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Winkelen in Rijen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van Winkelen in Rijen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Winkelen in Rijen verstrekt. Winkelen in Rijen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam.
  • Uw telefoonnummer.
  • Uw e-mailadres.
  • Uw IP-adres.

ACYMALING

Winkelen in Rijen maakt gebruik van AcyMaling. Wij verzamelen dan de volgende persoonsgegevens:

  • Uw naam.
  • Uw e-mailadres.

WAAROM WINKELEN IN RIJEN GEGEVENS NODIG HEEFT

Winkelen in Rijen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Winkelen in Rijen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG WINKELEN IN RIJEN GEGEVENS BEWAART

Winkelen in Rijen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Winkelen in Rijen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Winkelen in Rijen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Winkelen in Rijen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Winkelen in Rijen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Winkelen in Rijen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Winkelen in Rijen heeft hier geen invloed op.

Winkelen in Rijen heeft Google geen toestemming gegeven om via Winkelen in Rijen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar . Winkelen in Rijen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Winkelen in Rijen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Winkelen in Rijen maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Winkelen in Rijen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Winkeliersvereniging Rijen op via: 

https://www.winkeleninrijen.nl/ is een website van de Winkeliersverniging Rijen.

Image Alt

GemeenteGilze en Rijen

Een gemeente in het groen.

View more

Gilze en Rijen liggen hemelsbreed vier kilometer uit elkaar, maar over de weg via Hulten, is het 5,5 kilometer, omdat de Molenschotse Heide en vliegbasis Gilze-Rijen en de A58 ertussenin liggen.

Image Alt

Hallo....Gilze & Rijen

Wil je jouw informatie ook goed in beeld?

View more

HalloGilzeRijen is een non-profit organisatie in Gilze en Rijen die kennis, kwaliteit en doeltreffendheid samenbrengt in één communicatieplatform.